Kom op på væggen med et billede på lærred

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle sige til det, men jeg blev vundet over, da jeg så det færdige resultat oppe hos min tandlæge. På væggen havde han et billede af sin kone og børn, som lignede et fotografi, men som stod frem som et maleri – det så virkelig godt ud. Det var et billede på lærred, som var en mellemting mellem et portrætmaleri og et fotografi. Noget som jeg bare måtte have som bryllupsbillede.

Svært at overbevise den kommende ægtemand

Jeg havde i forvejen svært ved at holde mig inden for det budget, som vi havde til vores bryllup, så da jeg kom hjem og præsenterede et nyt tiltag til bryllup og fest, så vidste jeg, at jeg var nødt til at vise det mere end at forklare det. Jeg slæbte derfor min kæreste med op til min tandlæge og viste det frem, og heldigvis forstod han, at det var det, vi skulle have. Vi havde nogle enkelte ting, vi ikke forstod, men det beskrev de hurtigt og let hos kundeservice hos sumopix.com, og de bekræftede med deres professionalisme os yderligere i, at det var vejen at gå.

Det blev så flot

Vi fik det bryllup, som vi ønskede, og det bryllupsbillede, som vi ønskede, pryder nu væggen ved siden af spisebordet, og vi er så glade for resultatet. Det blev alt sammen muligt pga. sumopix.com, og de var så professionelle, som vi kunne ønske os. De leverede allerede billedet efter 4 dage, og resultatet var simpelthen perfekt. Skal du have noget til en speciel gave, noget til en særlig ven, familiemedlem eller andet, så er det hos sumopix.com, du kan få det. Jeg ved med sikkerhed, at jeg vil anbefale dem til alle, som jeg møder på min vej, for alt fra kvaliteten på slutproduktet til den hurtige levering er bare perfekt.