Billeder der varer evigt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, og på vores seneste ferie fik jeg taget det mest fantastiske panoramabillede af Grand Canyon. Alt på billedet var perfekt, synes jeg selv. Lyset, vinklen, forholdet mellem land, dal og himmel, og jeg ville gerne have billedet op på væggen. Det skulle være i en vis størrelse, for det ville være perfekt inde i vores spisestue på den ene endevæg, der manglede lidt liv.

Op i en ordentlig størrelse

Det skulle op i en størrelse, hvor detaljerne kunne nydes, og hvor billedet kom til sin ret. Jeg kiggede derfor efter muligheder for dette på nettet, og her faldt jeg over noget, der hedder billede på lærred. Det er der, hvor dit billede bliver printet på et lærred og sat på en træramme. Jeg vidste straks, at det var det, jeg ville have gjort med dette billede.

Hos et firma, der hedder SUMOpix faldt jeg yderligere for den idé, at billedet kunne blive opdelt på flere lærreder og på den måde skabe et spændened spil både i billedet og på væggen. Jeg var helt solgt, men tænkte, at det sikkert ville være vanvittigt dyrt at få det lavet. Jeg tænte, at en snak med kundeservice var en godt start.

Fantastisk service

For det første kunne jeg få billederne i lige den størrelse, der passede mig og væggen derhjemme. For det andet ville et billede, som jeg selv havde taget, helt sikkert være i så god en kvalitet, at det sagtens kunne bruges, hvilket var tilfældet med alle billeder taget på nyere, digitale kameraer. Endeligt var priserne slet ikke i nærheden af det, jeg havde frygtet.

Ja selv leveringstiden var kortere, end jeg havde forventet, og jeg kunne overhovedet ikke sætte en finger på noget som helst i deres behandling af mig, der kun skulle have lavet et enkelt billede til min væg. Kvaliteten af resultatet er desuden endnu flottere, end jeg havde turdet håbe på.