Fotografi og maleri

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er nok ikke mange, som vil sammenligne de to, det ene høre fortiden til og er et kunstværk, mens det andet er noget, som du let og hurtigt kan tage med din telefon til hverdag, eller sådan er det i hvert fald for de fleste af os. Men jeg fandt for nylig ud af, at de to verdener er smeltet sammen, og at det i dag er muligt at få dine fotografier op på lærred som et rigtigt billede, men dog i samme opløsning som et fotografi, og hvis det skal gøres rigtigt, så er det hos https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, at du skal få det lavet, for de kan virkelig deres kram. 

Gaven til mig selv

Jeg vidste, at mine børn skulle have deres billeder opgraderet, for intet er vigtigere for mig end dem. Jeg havde store billeder af alle 4 børn stående i den store stue, og resten af huset havde jeg billeder af dem i forskellige aldre over det hele. Jeg satte mig ned en råkold novemberaften og kiggede de mange billeder igennem af mine børn. jeg havde kigget og snakket med sumopix.com, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var dem, som skulle ophæve mine børns forskellige billeder til noget smukt på lærred.

Så let som at tage billedet

Hele processen er så let som at tage billedet, faktisk så er det næsten lettere at få det på lærred. Det eneste, som du skal gøre, er at finde ud af størrelsen, sende et billede, eller som jeg gjorde flere, og så får du kort tid efter leveret det perfekte billede nu på lærred. Har du nogle spørgsmål, så er kundeservice hos sumopix.com altid klar med svar til dig, så det er bare med at tage fat i dem. Kvaliteten på slutproduktet er helt fantastisk, der er ingen andre steder, hvor jeg har set noget lignende. På alle parametre er det i særklasse, produkter som er noget for sig selv, lige som de motiver du har valgt.