Sæt en tegnestift

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg er medlem af globetrotternes klub, og jeg rejser mere end 200 dage om året til forskellige dele af verden. Det er noget, som mine nevøer er meget interesserede i, og de spørger altid, hvor jeg har været, siden de har besøgt mig sidst, og de er klar med deres egne tegnestifter, som de skal sætte på mit store kort, som hænger inde på mit arbejdsværelse.

Et kort, der virker

Jeg måtte ellers lede længe efter et verdenskort, som ikke kun var til pynt, og jeg ledte højt og lavt efter et, som viste de forskellige flag, og som også viste alle landene, også de nye som kom til, efter der var en opløsning i det østlige Europa. 

Det var dog først, da jeg hørte om SMOpix og deres mageløse arbejde med billeder på lærred, at jeg overvejede, om de også kunne tænkes at have et verdenskort, som ville være perfekt for mig og for legen med nevøerne.

Jeg kiggede først på hjemmesiden og derefter snakkede jeg med kundeservice, som hurtigt fandt det, som jeg skulle bruge, meget imponerende og dejligt med et sted med så god en service.

Flot kort, gode priser

Jeg placerede en ordre på to store plakater, som viser alverdens flag og lande, et som drengene kunne have derhjemme, og et som kunne hænge på min egen væg, det var jo med at være på med legen, så længe det var sjovt. Det var jo ikke sikkert, de ville gøre det om 3 år.

Til min store overraskelse, så kostede plakaterne intet i forhold til, hvad jeg havde forventet, og da de blev leveret, dage før jeg forventede, kunne jeg se, at kvaliteten var fremragende, et klart og tydeligt tryk, og det var så yderligere en overraskelse til prisen.

Jeg kan kun anbefale SUMOpix til plakater, kvaliteten er i top, prisen i bund og service er smilende og glad fra først til sidst.

Posted in: verdenskort